-
Alfredo Espresso Primus Omnium 1kg ziarnista
100% Arabika, Charakterystyka: wykwintny, głęboki smak, pełny, bogaty aromat, stabilna crema oraz delikatne, kwaśne wykończenie. Naciśnij na logo firmy aby dowiedzieć się więcej o producencie.
Zostaw nam swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 15 |
Dostępność | Chwilowo nie mamy, daj nam znać że potrzebujesz 0 szt. |
Waga | 1 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 4006581011622 |
Chcesz dowiedzieć się kiedy będzie kawa? Albo o coś dopytać zanim zdecydujesz się ją kupić? |
Kawa Alfredo Espresso Primus Omnium to mieszanka wyselekcjonowanych ziaren 100% arabiki z najlepszych upraw Ameryki Południowej oraz Indii. Jest najszlachetniejszą z kaw Alfredo. Kawa ta posiada wykwintny, głęboki smak oraz pełny, bogaty aromat, stabilną cremę i delikatne, kwaśne wykończenie. Kawa Alfredo Espresso Primus Omnium wyróżnia się smakiem charakterystycznym dla północnych Włoch.
Ziarna pozwalają na zachowanie maksymalnej ilości aromatu. Opakowanie Alfredo Primus Omnium jest wykonane z materiału o dużej barierowości, dzięki temu ziarna kawy są zabezpieczone przed dostępem tlenu. Przed zgrzaniem torby wypompowywane jest powietrze, a na jego miejsce zostaje wtłoczony gaz ochronny na bazie azotu. W związku z tym, że kawa odgazowuje się po upaleniu przez dość długi okres czasu, na opakowaniu umieszczony jest półprzepuszczalny wentyl pozwalający na wydostawanie się niechcianych gazów, jednocześnie blokujący dostęp tlenu.
Typ kawy | ziarnista |
Producent | DALLMAYR |
Wielkość opakowania | 1 kg |
Kawa Alfredo Espresso Primus Omnium to mieszanka wyselekcjonowanych ziaren 100% arabiki z najlepszych upraw Ameryki Południowej oraz Indii. Jest najszlachetniejszą z kaw Alfredo. Kawa ta posiada wykwintny, głęboki smak oraz pełny, bogaty aromat, stabilną cremę i delikatne, kwaśne wykończenie. Kawa Alfredo Espresso Primus Omnium wyróżnia się smakiem charakterystycznym dla północnych Włoch.
Ziarna pozwalają na zachowanie maksymalnej ilości aromatu. Opakowanie Alfredo Primus Omnium jest wykonane z materiału o dużej barierowości, dzięki temu ziarna kawy są zabezpieczone przed dostępem tlenu. Przed zgrzaniem torby wypompowywane jest powietrze, a na jego miejsce zostaje wtłoczony gaz ochronny na bazie azotu. W związku z tym, że kawa odgazowuje się po upaleniu przez dość długi okres czasu, na opakowaniu umieszczony jest półprzepuszczalny wentyl pozwalający na wydostawanie się niechcianych gazów, jednocześnie blokujący dostęp tlenu.