-
Herbata Bloody Orange liściasta Vintage 125g
To aromatyczna, owocowa herbata pochodząca z Cejlonu, jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o tej herbacie zjedź niżej do pełnego opisu.
Zostaw nam swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 15 |
Dostępność | Chwilowo nie mamy, daj nam znać że potrzebujesz 0 szt. |
Waga | 0.125 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 4792128062645 |
Chcesz dowiedzieć się kiedy będzie kawa? Albo o coś dopytać zanim zdecydujesz się ją kupić? |
Herbata z Cejlonu
Herbata Vintage Bloody Orange to owocowa herbata pochodząca z Cejlonu. W jej skład wchodzi dzika róża, jabłko, róża chińska, skórka pomarańczy oraz krokosz barwierski. Ten nietuzinkowy smak sprawi, że nie będziesz mógł przejść koło niej obojętnie.
Opakowanie
Herbata Vintage Bloody Orange jest hermetycznie zapakowana welegancką srebrną puszkę. Dzięki szczelnemu opakowaniu, herbata ta nie będzie tracić swoich walorów smakowych i zapachowych. Kolekcja pięknych, kolorowych pudełeczek z herbatami Vintage Tea na Twojej kuchennej półce na pewno przyciągnie uwagę gości, którzy z przyjemnością będą chcieli skosztować jednej z nich.
Jak najlepiej parzyć herbaty?
Użyj do zaparzenia herbaty frenchpressu, specjalnego sitka do zaparzania lub specjalnej filiżanki z koszyczkiem. Dzięki temu kawałki liści nie będą pływały po całej filiżance.
Zalej herbatę 200-250ml wody o temp. 100°C.
Odczekaj od 3 do 6 min aż się zaparzy.
Herbata z Cejlonu
Herbata Vintage Bloody Orange to owocowa herbata pochodząca z Cejlonu. W jej skład wchodzi dzika róża, jabłko, róża chińska, skórka pomarańczy oraz krokosz barwierski. Ten nietuzinkowy smak sprawi, że nie będziesz mógł przejść koło niej obojętnie.
Opakowanie
Herbata Vintage Bloody Orange jest hermetycznie zapakowana welegancką srebrną puszkę. Dzięki szczelnemu opakowaniu, herbata ta nie będzie tracić swoich walorów smakowych i zapachowych. Kolekcja pięknych, kolorowych pudełeczek z herbatami Vintage Tea na Twojej kuchennej półce na pewno przyciągnie uwagę gości, którzy z przyjemnością będą chcieli skosztować jednej z nich.
Jak najlepiej parzyć herbaty?
Użyj do zaparzenia herbaty frenchpressu, specjalnego sitka do zaparzania lub specjalnej filiżanki z koszyczkiem. Dzięki temu kawałki liści nie będą pływały po całej filiżance.
Zalej herbatę 200-250ml wody o temp. 100°C.
Odczekaj od 3 do 6 min aż się zaparzy.