-
Herbata owocowa Jagoda Goji 50 g
Herbatka owocowa Jagoda Goji.
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 15 |
Dostępność | Mała 1 szt. |
Waga | 0.05 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5904665235232 |
Nie masz czasu na klikanie - zamów kawę telefonicznie: 604243970
Chcesz dowiedzieć się kiedy będzie kawa? Albo o coś dopytać zanim zdecydujesz się ją kupić? |
Herbatka owocowa Jagoda Goji - co zawiera i jak smakuje?
Jagoda Goji to mieszanka owoców. Składa się z: jabłka, jagody goji, truskawki i jeżyny. Słodki i wyrazisty smak owocowej mieszanki, przełamany delikatną kwasowością jeżyn tworzy idealną harmonię smaków.
Jakie korzyści da ci picie herbatki owocowej Jagoda Goji?
Ta owocowa herbatka posiada wysoką zawartość antyoksydantów czyli przeciwutleniaczy oraz dużo witaminy A, dzięki czemu przedłuży twoją młodość i będzie zapobiegać tworzeniu się wolnych rodników w organizmie. Będzie regulować pracę serca i ciśnienia krwi, wspomoże przemiany materii, zadziała wykrztuśne i moczopędne.
Opakowanie
Herbatka jest zapakowana w uroczy, szklany słoiczek co czyni ją idealnym upominkiem dla bliskiej osoby :)
Jak najlepiej parzyć herbaty?
Do zaparzenia herbaty użyj frenchpressu, sitka do zaparzania lub specjalnej filiżanki z koszyczkiem. Dzięki temu kawałki liści nie będą pływały po całej filiżance. Wsyp 1 łyżeczkę liści na 1 filiżankę napoju. Zalej liście herbaty 200-250 ml wody o temp. 100°C. Odczekaj od 3 do 6 min aż się zaparzy. Teraz możesz cieszyć się je aromatycznym smakiem i zapachem.
Herbata owocowa
Jagoda Goji to mieszanka owoców nie zawierająca herbaty. Składa się z: jabłka, jagody goji, truskawki i jeżyny. Słodki i wyrazisty smak owocowej mieszanki, przełamany delikatną kwasowością jeżyn tworzy idealną harmonię smaków. Korzyści jakie daje ta herbata to m.in wysoka zawartość antyoksydantów, dużo witaminy A, regulacja pracy serca i ciśnienia krwi, wspomaganie przemiany materii, działanie wykrztuśne i moczopędne.
Opakowanie
Herbata jest zapakowana w mały, uroczy słoiczek, co czyni ją idealnym upominkiem dla bliskiej osoby lub dla samego siebie :)
Jak najlepiej parzyć herbaty?
Do zaparzenia herbaty użyj frenchpressu, sitka do zaparzania lub specjalnej filiżanki z koszyczkiem. Dzięki temu kawałki liści nie będą pływały po całej filiżance.
Wsyp 1 łyżeczkę mieszanki na 1 filiżankę napoju.
Zalej liście herbaty 200-250 ml wody o temp. 100°C.
Odczekaj od 3 do 6 min aż się zaparzy.
Teraz możesz cieszyć się je aromatycznym smakiem i zapachem.