-
-
Koszyk jest pustySuma 0
-
Kimbo Bio Organic 1kg ziarnista
Arabika 80%, Robusta 20% Charakterystyka: kwiatowy zapach, smak migdałowy z domieszką przypraw, lekkie wypalenie. Naciśnij na logo firmy aby dowiedzieć się więcej o producencie.
Zostaw nam swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 13 |
Dostępność | Chwilowo nie mamy, daj nam znać że potrzebujesz 0 szt. |
Waga | 1 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 8002200140540 |
Chcesz dowiedzieć się kiedy będzie kawa? Albo o coś dopytać zanim zdecydujesz się ją kupić? |
Kimbo Bio Organic to nowa, wyrafinowana mieszanka ziaren najwyższej jakości, płukanej południowo - amerykańskiej Arabiki i naturalnej Robusty. Oba rodzaje ziaren posiadają certyfikaty Organic i Fairtrade. Lekko wypalana, o intensywnym aromacie, Kimbo Bio Organic to kawa o silnym zapachu kwiatów, smaku migdałów z lekką domieszką przypraw. Ta mieszanka sprawia, że espresso jest zdecydowanie słodkie, jednocześnie zdecydowanie zbalansowane w smaku. Mieszanka ta pozwala uzyskać wyśmienite espresso, idealnie znajdzie swoje zastosowanie przy przygotowaniu kaw mlecznych. Jest to najczęściej wybierana mieszanka ziaren przez kawiarnie i restauracje z racji swoich walorów smakowych i uniwersalności jeżeli chodzi o przygotowanie rozmaitych napojów kawowych. Stworzona została na potrzeby rynku włoskiego i zagranicznego.
Typ kawy | ziarnista |
Gatunek kawy | mieszanka (blend) arabiki i robusty |
Rodzaj kawy | naturalna |
Producent | KIMBO |
Wielkość opakowania | 1 kg |
Kimbo Bio Organic to nowa, wyrafinowana mieszanka ziaren najwyższej jakości, płukanej południowo - amerykańskiej Arabiki i naturalnej Robusty. Oba rodzaje ziaren posiadają certyfikaty Organic i Fairtrade. Lekko wypalana, o intensywnym aromacie, Kimbo Bio Organic to kawa o silnym zapachu kwiatów, smaku migdałów z lekką domieszką przypraw. Ta mieszanka sprawia, że espresso jest zdecydowanie słodkie, jednocześnie zdecydowanie zbalansowane w smaku. Mieszanka ta pozwala uzyskać wyśmienite espresso, idealnie znajdzie swoje zastosowanie przy przygotowaniu kaw mlecznych. Jest to najczęściej wybierana mieszanka ziaren przez kawiarnie i restauracje z racji swoich walorów smakowych i uniwersalności jeżeli chodzi o przygotowanie rozmaitych napojów kawowych. Stworzona została na potrzeby rynku włoskiego i zagranicznego.