-
NOWE Herbata zielona Himalajskie Wzgórze 35g
Herbata zielona Himalajskie Wzgórze.
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 15 |
Dostępność | Mała 3 szt. |
Waga | 0.035 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5904665235348 |
Nie masz czasu na klikanie - zamów kawę telefonicznie: 604243970
Chcesz dowiedzieć się kiedy będzie kawa? Albo o coś dopytać zanim zdecydujesz się ją kupić? |
Herbata zielona Himalajskie Wzgórze - skąd pochodzi i jak smakuje?
Zielona herbata jest wytwarzana z zachowaniem tradycyjnych metod w prowincjach Chin. Ten zielonkawej barwy napar wyróżnia się subtelnym smakiem i zapachem. Ponieważ obróbka liści ogranicza się do procesu więdnięcia, suszenia i podgrzewania, zielona herbata jest zasobnym źródłem antyoksydantów o dobroczynnym działaniu na organizm człowieka. Właściwości zielonej herbaty to m.in. korzystny wpływ na poziom cholesterolu we krwi, funkcjonowanie układu odpornościowego czy wspieranie procesu odchudzania. Herbata Himalajskie Wzgórze składa się z zielonej herbaty Sencha, suszonych owoców jagody Goji, wiórek kokosowych, suszonej skórki pomarańczy, liofilizowanej czerwonej porzeczki, liofilizowanej żurawiny oraz płatków róży i jaśminu . Dzięki tym dodatkom herbata staje się nie tylko pyszna i esencjonalna ale także bardzo pomocna we wszelkich infekcjach dróg moczowych oraz chorobach układu moczowego.
Opakowanie
Herbata jest elegancko zapakowana w foliowy, przezroczysty rożek zawiązany kolorową wstążką, co czyni ją idealnym upominkiem dla bliskiej osoby.
Jak najlepiej parzyć herbaty?
Do zaparzenia herbaty użyj frenchpressu, sitka do zaparzania lub specjalnej filiżanki z koszyczkiem. Dzięki temu kawałki liści nie będą pływały po całej filiżance. Wsyp 1 łyżeczkę liści na 1 filiżankę napoju. Zalej liście herbaty 200-250 ml wody o temp. 70-85°C. Odczekaj od 2 do 4 min aż się zaparzy. Teraz możesz cieszyć się je aromatycznym smakiem i zapachem.
Herbata zielona Himalajskie Wzgórza - skąd pochodzi i jak smakuje?
Zielona herbata jest wytwarzana z zachowaniem tradycyjnych metod w prowincjach Chin. Ten zielonkawej barwy napar wyróżnia się subtelnym smakiem i zapachem. Ponieważ obróbka liści ogranicza się do procesu więdnięcia, suszenia i podgrzewania, zielona herbata jest zasobnym źródłem antyoksydantów o dobroczynnym działaniu na organizm człowieka. Właściwości zielonej herbaty to m.in. korzystny wpływ na poziom cholesterolu we krwi, funkcjonowanie układu odpornościowego czy wspieranie procesu odchudzania. HerbataHimalajskie Wzgórza składa się z zielonej herbaty Sencha, suszonych owoców jagody Goji, wiórek kokosowych, suszonej skórki pomarańczy, liofilizowanej czerwonej porzeczki, liofilizowanej żurawiny oraz płatków róży i jaśminu . Dzięki tym dodatkom herbata staje się nie tylko pyszna i esencjonalna ale także bardzo pomocna we wszelkich infekcjach dróg moczowych oraz chorobach układu moczowego.
Opakowanie
Herbata jest elegancko zapakowana w foliowy, przezroczysty rożek zawiązany kolorową wstążką, co czyni ją idealnym upominkiem dla bliskiej osoby.
Jak najlepiej parzyć herbaty?
Do zaparzenia herbaty użyj frenchpressu, sitka do zaparzania lub specjalnej filiżanki z koszyczkiem. Dzięki temu kawałki liści nie będą pływały po całej filiżance. Wsyp 1 łyżeczkę liści na 1 filiżankę napoju. Zalej liście herbaty 200-250 ml wody o temp. 70-85°C. Odczekaj od 2 do 4 min aż się zaparzy. Teraz możesz cieszyć się je aromatycznym smakiem i zapachem.