-
-
Koszyk jest pustySuma 0
-
New York XXXX 1kg ziarnista
80% Arabica (5% Jamaica Blue Mountain), 20% Robusta Charakterystyka: słodka w smaku, internsywna z większą zawartością kofeiny i grubą cremą. Naciśnij na logo firmy aby dowiedzieć się więcej o producencie.
Zostaw nam swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 15 |
Dostępność | Chwilowo nie mamy, daj nam znać że potrzebujesz 0 szt. |
Waga | 1 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 8002436420010 |
Chcesz dowiedzieć się kiedy będzie kawa? Albo o coś dopytać zanim zdecydujesz się ją kupić? |
Kawa New York Extra XXXX jest słodką w smaku kompozycją składającą się w 80% z najszlachetniejszych ziaren gatunku Arabica uprawianych na najlepszych plantacjach ulokowanych w Kolumbii, Kostaryce, Kenii, Brazylii oraz przede wszystkim na Jamajce skąd pochodzą słynne ziarna gatunku Jamaica Blue Mountain (5%). Całość dopełniona jest 20% domieszką doskonałej indyjskiej Robusty, która dodaje kawie New York Extra XXXX mocy oraz intensywności, a także pozwala zbudować na filiżance espresso grubą cremę. Dzięki dodatkowi ziaren gatunku Robusta bardzo dobrze łączy się mlekiem, pozwalając przyrządzić wyśmienite cappuccino oraz latte.
Typ kawy | ziarnista |
Gatunek kawy | mieszanka (blend) arabiki i robusty |
Stopień palenia | 3 |
Rodzaj kawy | naturalna |
Producent | NEW YORK |
Wielkość opakowania | 1 kg |
Termin przydatności do spożycia | 5 czerwiec 2024 |
Kawa New York Extra XXXX jest słodką w smaku kompozycją składającą się w 80% z najszlachetniejszych ziaren gatunku Arabica uprawianych na najlepszych plantacjach ulokowanych w Kolumbii, Kostaryce, Kenii, Brazylii oraz przede wszystkim na Jamajce skąd pochodzą słynne ziarna gatunku Jamaica Blue Mountain (5%). Całość dopełniona jest 20% domieszką doskonałej indyjskiej Robusty, która dodaje kawie New York Extra XXXX mocy oraz intensywności, a także pozwala zbudować na filiżance espresso grubą cremę. Dzięki dodatkowi ziaren gatunku Robusta bardzo dobrze łączy się mlekiem, pozwalając przyrządzić wyśmienite cappuccino oraz latte.